Idag presenterar Black Molly Entertainment i samarbete med E-GO APP det nya programformatet HAJP med ESPORTSTUDION - ett nytt samtalsprogram där Fredrik “slop3” Wahlstedt, Adam “Friberg” Friberg och bisittare djupdyker i kommande turneringar. Premiär den 2:a april 2023 på Twitch, Youtube och podd-plattformar.

I programmet kommer vi bland annat ta upp snackisarna inför turneringen, lista de bästa spelarna, med lite extra fokus på svenska spelare i vår Sverige-barometer, samt såklart även ta ut våra egna Fantasy-lag inför turneringen. Den perfekta uppladdningen för alla stora turneringar.

“Länge har allt i esport handlat om live, live, live, men nu vill ESPORTSTUDION också skapa ett program som blir det perfekta uppsnacket inför varje stora turnering. Det nya programmet kommer livesändas på Twitch men också finnas som VOD och POD på flera andra plattformar”, säger Tomas Lyckedal, affärsutvecklare på BME, tillika bisittare i första avsnittet.

Första gästen: Sveriges mest framgångsrike CS-coach genom tiderna: FaZe RobbaN
Varje program kommer gästas av en svensk profil som är aktuell i den kommande turneringen. Vi kan med stolthet presentera vår första gäst som blir Robert “RobbaN” Dahlström, coach i världsettorna FaZe. RobbaN är en av de mest erfarna spelarna och coacherna i svensk esport och under sin tid i FaZe har han bidragit till att laget vunnit över 50 miljoner kronor i prispengar.

Planerade program
2:a april, 18:00 - HAJP: Inför RMR
16:e april, 18:00 - HAJP: Inför IEM Rio
7:e maj, 18:00 - HAJP: Inför Blast.tv Major

E-GO APP som HAJP-partner
I samband med lanseringen är vi glada att ha med oss E-GO APP som partner i det nya programformatet. Den svenska konsumentplattformen är den ultimata Fantasy-upplevelsen för esportfans och vi är tacksamma att ha en partner som skapar värdefullt programinnehåll och en unik upplevelse för våra tittare. 

Parallellt med programmet kommer alla tittare att kunna skapa sitt eget Fantasy-lag och tävla med profilerna i ESPORTSTUDION. För att vara med och tävla om grymma priser och den eviga ära som kommer med att vinna över ESPORTSTUDIONS profiler i CS:GO Fantasy kommer du hitta tävlingen i Esportstudion och E-GOs kanaler inom kort.

Om E-GO APP

Av de drygt 500 miljoner esportkonsumenterna där ute idag är cirka 240 miljoner av dem entusiaster.

Det stämmer – och det finns mer innehåll och titlar än någonsin att bli kär i, men konsumentupplevelsen är fortfarande splittrad. De flesta entusiaster har tre utmaningar med dagens konsumentinfrastruktur:

  • Att kunna använda sina kunskaper inom esport
  • En plats att dela sin passion för esport med andra entusiaster
  • Ständigt föränderliga turneringsscheman och avsaknad information om förändringarna

Det är därför vi byggde E-GO APP - En esportsplattform som gamifierar, eleverar och aggregerar alla aspekter av esportkonsumtion.

Läs mer på www.egoapp.gg

Om Black Molly Entertainment
HAJP med Esportstudion är ett format som ägs och produceras av Black Molly Entertainment AB. Black Molly Entertainment är ett kreativt esportkollektiv, grundat i Sverige 2013. I grunden ett produktionsbolag, men idag också en fullskalig produktionsbyrå specialiserad på esport. Vi erbjuder tjänster till alla i esportens ekosystem - varumärken, lag, evenemang, spelförläggare och media. Företaget består av 14 heltidsanställda och ett stort nätverk av frilansare, med kontor och studio i Stockholm. BME är också delägare och partner till kommunikationsbyrån Frame.

Läs mer på www.bme.nu.

Reading lists

Related News