ESPORTSTUDION är här för att stanna och nu presenterar vi tillsammans med våra huvudpartners GBG & CO och JBL Quantum det tredje evenemanget som bevakas under 2022: Intel© Extreme Masters Rio 2022 Major. IEM Rio 2022 Major är den inofficiella VM-turneringen i Counter-Strike: Global Offensive och den stora finalen på esportåret.

ESPORTSTUDION levererar svenska livesändningar av världsklass och återigen ett avslutande finalevenemang för alla fans som vill njuta av finalen tillsammans på Pustervik i Göteborg den 13 November. Biljetterna släpps idag den 1 November kl 15:00 här.Friberg ansluter till broadcast-teamet
ESPORTSTUDION livesänder åtta dagar av “Legends”-gruppspelet och slutspel när IEM Rio 2022 Majorn i CS:GO avgörs de kommande veckorna. Det svenska teamet framför kamerorna inkluderar Kim “DraySWE” Larsson, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Adam “friberg” Friberg, Olof “olofmeister” Kajbjer, Viktor “vuggo” Jendeby, Maikel “Golden” Selim samt Ludwig “Luddie” Hall.

- Vi är otroligt glada över att ha med Friberg i vår line-up denna gången och att flera profiler från tidigare sändningar återvänder. ESPORTSTUDION vill lyfta svensk esport genom att förbättra den svenska bevakningen av alla stora esportevenemang och nu sätter vi tänderna i Rio-majorn och det känns helt fantastiskt, säger Niklas Kronquist, VD på Black Molly Entertainment och initativtagare till ESPORTSTUDION.

Sändningsdagar:
5 november - Sändningen start 14:45 - www.twitch.tv/esportstudion

6 november - Sändningen start 14:45 - www.twitch.tv/esportstudion

7 november - Sändningen start 14:45 - www.twitch.tv/esportstudion

8 november - Sändningen start 14:45 - www.twitch.tv/esportstudion

10 november- Sändningen start 17:45 - www.twitch.tv/esportstudion

11 november - Sändningen start 17:45 - www.twitch.tv/esportstudion

12 november - Sändningen start 17:45 - www.twitch.tv/esportstudion

13 november - Sändningen start 17:00, vi öppnar dörrarna 17:00 och final 19:00 på Pustervik i Göteborg.


Vi släpper biljetter till Pustervik på www.esportstudion.se idag.


Om ESPORTSTUDION

ESPORTSTUDION samlar svensk esport kring de stora VM-finalerna. ESPORTSTUDION produceras av Black Molly Entertainment och är ett samlingsnamn för de officiella svenska sändningarna från de absolut största evenemangen och ofta avslutas sändningen med en fan fest - där vi ser finalmatchen tillsammans.

Läs mer på www.esportstudion.se

Om Black Molly Entertainment
Black Molly Entertainment är ett kreativt esportkollektiv, grundat i Sverige 2013. I grunden ett produktionsbolag, men idag också en fullskalig produktionsbyrå specialiserad på esport. Vi erbjuder tjänster till alla i esportens ekosystem - varumärken, lag, evenemang, spelförläggare och media. Företaget består av 12 heltidsanställda och ett stort nätverk av frilansare, med kontor och studio i Stockholm. BME är också delägare och partner till kommunikationsbyrån Frame.

Läs mer på www.bme.nu.

Intel© Extreme Masters är ett varumärke tillhörande ESL FACEIT Group. Läs mer på eslfaceitgroup.com.

Presskontakt:
Frågor om Esportstudion, Tomas Lyckedal +46 70 965 1337, tomas@bme.nu

Frågor om IEM Rio 2022 Major, Per Sjölin, ESL FACEIT Group, press@efg.gg

Reading lists

Related News