Sveriges ledande esportkanal ESPORTSTUDION tecknar sponsringsavtal med ikonisk onlinebutik när Webhallen kliver in som partner till ESPORTSTUDION. Just nu pågår bevakningen av “VM i Counter-Strike” live från Paris med start av huvudturneringen imorgon Lördag 13:e maj.
“Webhallen har alltid stöttat svensk esport när det betytt som mest”, säger Tomas Lyckedal på BME.

ESPORTSTUDION bevakar alla dom största esportevenemangen och tillsammans med profiler som Slop3, Friberg, Olofmeister och många fler kan svenska fans följa alla dom svenska framgångarna live Twitch och Youtube. Webhallen har skrivit på ett avtal för hela 2023 med ESPORTSTUDION för att stötta satsningen, bidra med priser till våra tittare och engagera sitt varumärke i livesändningarna.  

 "Vi på Webhallen vill uppfylla alla gamers drömmar och behov, vilket det här samarbetet är ett resultat av. Vi tycker att Esportstudions initiativ är just vad gaming-Sverige behöver. Precis som vi, har de ett community med riktigt go stämning och vi ser fram emot att hänga med dem året ut. Över 100 streams har vi tillsammans och jag hoppas vi är många som kommer följa dem för att ta del av allt det viktigaste inom esport" säger Maria Dzijan, Brand & Loyalty Club Manager.

“Webhallen delar vår vision att svenska gamers behöver ännu bättre svensk bevakning av svenska esportframgångar. ESPORTSTUDION och Webhallen är en perfekt match och vi är otroligt stolta att presentera vår nya huvudpartner som stöttar oss hela 2023”  säger Tomas Lyckedal, affärsutvecklare och styrelseordförande i BME. 

Tidigare under februari presenterade BME och ESPORTSTUDION en jättesatsning på bevakningen av svensk esport med minst 150 dagar av livesänt material. Sändningarna innehåller några av Sveriges bästa kommentatorer, med stort fokus på svenska spelare och lag.
 
Om Webhallen 

Webhallen; en av Sveriges ledande återförsäljare inom hårdvara, hemelektronik, gadgets och spel. Startat i en lägenhet på Kungsholmen och omsätter nu miljarder kronor om året med onlinebutik och 17 fysiska butiker runtom i Sverige. Genom initiativet Streamhjälpen har närmare fyra miljoner kronor samlats in för välgörande ändamål tillsammans med Webhallens trogna medlemmar. 

Webhallen är en del av Komplett Group, Nordens största e-handelsaktör. 

 
Om ESPORTSTUDION 

ESPORTSTUDION samlar svensk esport kring de stora lägereldarna i Counter-Strike. Kanalen bevakar majoriteten av de stora mästerskapen, men följer även svensklagen som spelar i divisionen under. Sändningarna inkluderar de absolut största profilerna inom svensk Counter-Strike. ESPORTSTUDION produceras av Black Molly Entertainment, Nordens ledande produktionsbolag inom esport.  


Om Black Molly Entertainment
Black Molly Entertainment är ett kreativt esportkollektiv, grundat i Sverige 2013. I grunden ett produktionsbolag, men idag också en fullskalig produktionsbyrå specialiserad på esport. Vi erbjuder tjänster till alla i esportens ekosystem - varumärken, lag, evenemang, spelförläggare och media. Företaget består av 14 heltidsanställda och ett stort nätverk av frilansare, med kontor och studio i Stockholm. BME är också delägare och partner till kommunikationsbyrån Frame. 

Läs mer på www.bme.nu

Reading lists

Related News