Idag lanseras Red Bull GIBAWAY, ett helt nytt evenemangskoncept som kommer ha premiär på Jacy’z i Göteborg, 16-18 februari 2024. Evenemanget vill locka tillbaka en äldre målgrupp gamers till sociala upplevelser som kretsar kring gaming & esport.


Red Bull GIBAWAY är ett tredagarsevenemang i gamingens tecken med över 150 fasta datorplatser, där GIBAWAY som arrangör tillhandahåller dator och skärm färdigt på plats för besökaren. Helgen fylls av massor av aktiviteter, turneringar, SPA, middagar och allt i ett smidigt all-inclusive-paket med eller utan hotellrum.

Hela helgen är skräddarsydd för besökarna samt kurerad av ambassadörerna, där ibland CS-proffset Adam “friberg” Friberg, spelprofilen Cissi Ramsby samt Twitch-veteranen Fredrik “Slop3” Wahlstedt ingår. Fler gästande profiler och ambassadörer presenteras i kommande veckorna. Utöver aktiviteter och turneringar kommer även evenemanget gästas av ESPORTSTUDION som livesänder kvalificeringarna till historiens första Major i CS2.

“Red Bull GIBAWAY vill fånga en generation av gamers som nu växt upp och har ett fortsatt stort intresse för gaming och esport, men som också ställer högre krav på förutsättningarna. Vi vill vara den ultimata flykten från den trista vardagen”, säger en av arrangörerna Tomas Lyckedal, från BME.

“Precis som när vi LAN:ade i skolans matsal för 25 år sedan, tror vi på kraften i det intima mötet i centrum fast nu i en helt ny tappning. Evenemanget är begränsat i storlek för att man ska hinna ha tid för sina vänner och även lära känna nya bekantskaper”, fortsätter Lyckedal


Bakom Red Bull GIBAWAY ligger det svenska esportbolaget Black Molly Entertainment, tillsammans med evenemangsarrangörerna Christoffer Söderstjerna och Johan Andersson med lång erfarenhet inom området.

Läs mer om och köp biljett till evenemanget på www.gibawaygaming.com


Om Black Molly Entertainment
Black Molly Entertainment (BME) är ett kreativt esportkollektiv, grundat i Sverige 2013. I grunden ett produktionsbolag, men idag en fullskalig produktionsbyrå specialiserad på esport. Vi erbjuder tjänster till alla i esportens ekosystem - varumärken, lag, evenemang, spelförläggare och media. Företaget består av 14 heltidsanställda och ett stort nätverk av frilansare, med kontor och studio i Stockholm. BME är också delägare och partner till kommunikationsbyrån Frame. 

Läs mer på www.bme.nu

Reading lists

Related News