Pantamera, blir ny huvudpartner till ESPORTSTUDION 2024. Aktören, som är välkänd inom svenska gamingkretsar, fortsätter med sitt arbete att stötta svensk gamingkultur.

ESPORTSTUDION sänder matcher i spelet Counter-Strike med fokus på de svenska spelarna och profilerna. Bland dem som leder sändningarna har vi några av Sveriges absolut mest kända kommentatorer, med namn som slop3, friberg, rdl, luddie och kreativ. ESPORTSTUDION har också exklusiva sändningsrättigheter för många av de största turneringarna i världen, inklusive den kommande VM-turneringen i Counter-Strike 2 - PGL Majorn i Köpenhamn. Alla livesändningar går live på Youtube och Twitch, och ESPORTSTUDION är också en aktiv röst i svensk esport, där initiativ som Folkets lag, Året spelare och flera återkommande tittarfester har gjort ESPORTSTUDION till en central punkt i återuppståndelsen av svensk Counter-Strike.

Pantamera har varit en stabil och väldigt viktig aktör inom svensk esport och gaming under flera år, via bland annat sitt partnerskap med DreamHack samt sponsring och arrangerande av flera esportturneringar. Många kommer säkert även ihåg den omtalade musikvideon de gjorde med esportlegenderna GeT_RiGhT, threat, HeatoN och SpawN. Sist men inte minst har Pantamera de senaste åren etablerat sin egen Twitch-sändning, “Pantamera med esporten - till förmån för Musikhjälpen”, tillsammans med profiler som SampeV2, Emilia Hult, och Yacine. 

“Vi är otroligt glada och peppade att Pantamera fortsätter att stötta svensk esport och framförallt stötta ESPORTSTUDION, som haft en fantastisk utveckling de två senaste åren. Under 2024 kommer vi att bland annat skapa tävlingar för tittare, där man mot ett pantkvitto kan vinna fina priser och lära sig mer om hur viktigt det är att panta sina burkar och flaskor”, säger Niklas Kronquist, VD på Black Molly Entertainment

“Genom att Pantamera tidigt vågade satsa på gaming och svensk esport har vi blivit en hyffsat organisk part i ett sammanhang som ju egentligen inte alls handlar om pant. Sedan 2011 har vi med varierat innehåll blivit en del av det här starka communityt – där en av våra viktigaste målgrupper finns. Nu kliver vi in som huvudpartner till Esportsstudion vilket känns jättekul! Vi ser fram emot att fortsätta att uppmuntra till pantning genom positiva associationer och engagerande aktiveringar tillsammans”, säger Lovisa Lannerstedt, kommunikatör och projektledare på Pantamera.Om Returpack & Pantamera

Att panta sina burkar och flaskor är att göra en insats för miljön både på lång och kort sikt. Genom material- och energiåtervinning minskas koldioxidutsläppen och vår omgivning blir mer hållbar. Pantamera drivs av Returpack AB i syfte att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Varje år tar anläggningen i Norrköping emot över 2,7 miljarder burkar och PET-flaskor, vilket gör Sverige till ett föregångsland gällande återvinning av burkar och PET-flaskor. 

Returpack ägs till 50% av Sveriges Bryggerier AB, till 25% av Svensk Dagligvaruhandel och till 25% av Livsmedelshandlarna. www.pantamera.nu.

Om ESPORTSTUDION 

ESPORTSTUDION är samlingspunkten för den svenska återuppståndelsen i Counter-Strike. Vi samlar svensk esport med en svensk kanal som bevakar de svenska framgångarna. Kanalen följer majoriteten av de stora mästerskapen, men följer även svensklagen som spelar i divisionen under. Sändningarna inkluderar de absolut största profilerna inom svensk Counter-Strike. ESPORTSTUDION produceras av Black Molly Entertainment, Nordens ledande produktionsbolag inom esport.

Följ esportstudion på:
www.twitch.tv/esportstudion

www.x.com/esportstudion

www.instagram.com/esportstudion

Om Black Molly Entertainment
Black Molly Entertainment (BME) är ett kreativt esportkollektiv, grundat i Sverige 2013. I grunden ett produktionsbolag, men idag en fullskalig produktionsbyrå specialiserad på esport. Vi erbjuder tjänster till alla i esportens ekosystem - varumärken, lag, evenemang, spelförläggare och media. Företaget består av 14 heltidsanställda och ett stort nätverk av frilansare, med kontor och studio i Stockholm. BME är också delägare och partner till kommunikationsbyrån Frame.Läs mer på www.bme.nu.

Reading lists

Related News