Webhallen blir huvudpartner till Red Bull GIBAWAY, ett helt nytt evenemangskoncept som kommer ha premiär på Jacy’z i Göteborg. Webhallen kommer finnas på plats med konsoll, tävlingar och brädspel som en naturlig paus mellan spelandet. 


I december 2023 lanserades det nya eventkonceptet Red Bull GIBAWAY som vill locka en äldre målgrupp gamers tillbaka till sociala event-upplevelser. Red Bull GIBAWAY är ett tredagarsevenemang på Jacy’z Hotel, 16-18 februari 2024, i Göteborg där allt går i gamingens tecken med över 150 fasta datorplatser, där GIBAWAY som arrangör tillhandahåller dator och skärm färdigt på plats för besökaren. Helgen fylls av massor av aktiviteter, turneringar, SPA, middagar och allt i ett smidigt all-inclusive-paket med eller utan hotellrum.

“Vi är mycket glada att presentera Webhallen som en stark partner till Red Bull GIBAWAY, där vi långsiktigt skapar en helt ny kategori evenemang. Webhallen har stor erfarenhet av evenemang och är en perfekt partner för att genomföra det första av många kommande GIBAWAY-upplagor” säger Nicklas Andersson på Black Molly Entertainment, arrangören bakom Red Bull GIBAWAY.

“När dessa evenemang flyttar in från de stora hallarna till mer intima och inspirerande ytor är det något som går i direkt linje med Webhallens varumärke. För oss var det självklart att finnas tillgängliga i den miljön och möta det här communityt. Vi är också väldigt glada över att stärka vårt fortsatta samarbete med BME, som vi inledde under 2023”, säger Mikael Karlsson, Chief Marketing Officer på Webhallen

För att fira partnerskapet kommer Webhallen tillsammans med Red Bull GIBAWAY tävla bort två biljetter till evenemanget. Håll utkik i Webhallens kanaler.

Läs mer om och köp biljett till evenemanget på www.gibawaygaming.com.

Om Webhallen
Webhallen är en av Sveriges ledande återförsäljare inom hårdvara, hemelektronik, gadgets och spel. Startat i en lägenhet på Kungsholmen och omsätter nu miljarder kronor om året med onlinebutik och 20 fysiska butiker runtom i Sverige. Genom initiativet Streamhjälpen har hundratusentals kronor samlats in för välgörande ändamål tillsammans med Webhallens trogna medlemmar.

Webhallen är en del av Komplett Group, nordens största e-handelsaktör.

Läs mer: www.webhallen.se


Om Black Molly Entertainment
Black Molly Entertainment (BME) är ett kreativt esportkollektiv, grundat i Sverige 2013. I grunden ett produktionsbolag, men idag en fullskalig produktionsbyrå specialiserad på esport. Vi erbjuder tjänster till alla i esportens ekosystem - varumärken, lag, evenemang, spelförläggare och media. Företaget består av 14 heltidsanställda och ett stort nätverk av frilansare, med kontor och studio i Stockholm. BME är också delägare och partner till kommunikationsbyrån Frame. 

Läs mer på www.bme.nu

Reading lists

Related News